Hackathon: Příběh úspěchů a společných horizontů

15. 07. 2024
2 min čtení

Sdílet:

Přes třicet lidí na jednom místě, spousta chuti, energie, laptopů, monitorů, energiťáků, spacáky, pizza, odhodlání, stovky postitů a popsaných tabulí… To vše se odehrálo na dalším z našich hackathonů v Nekorporátu, který se konal koncem června v moderních prostorách Yottabe Space v Jihlavě. Tento dvoudenní maraton ukázal, jak silná může být kombinace zkušeností a inovací.

Zkušenosti a inovace

Hackathony nejsou pro nás novinkou; máme s nimi již bohaté zkušenosti. Tentokrát jsme se nesoustředili jen na technické aspekty, ale také na inovace v rámci Nekorporátu. Tento přístup nám umožňuje nejen řešit aktuální problémy, ale také přicházet s novými myšlenkami a posouvat hranice možného. Hackathon nabízí ideální prostředí pro hromadný brainstorming a generování nápadů, což je jednou z jeho hlavních výhod.

Průběh a úspěchy

Účastníci z různých týmů Nekorporátu se zapojili do intenzivní spolupráce a brainstormingu. Díky těmto společným snahám jsme byli schopni dokončit důležité projekty a otevřít si cestu k novým výzvám. Bylo úžasné sledovat, jak týmy složené z lidí, kteří běžně pracují na odlišných projektech, spolupracují a sdílejí své znalosti a postupy.

Inspirace pro ostatní

Úspěch hackathonů v Nekorporátu je důkazem, že společná práce a sdílení nápadů jsou klíčem k inovacím a růstu. Jsme připraveni sdílet naše zkušenosti a pomoci i dalším firmám, které by chtěly uspořádat hackathon. Ať už hledáte inspiraci, radu nebo pomoc, jsme tu pro vás.

Závěrečné zhodnocení

Hackathony se staly pevnou součástí naší firemní kultury. Víme, že tato forma spolupráce nás posouvá dále a otevírá nové možnosti. Těšíme se na další hackathony a nové výzvy, které přinesou. Máte zájem o uspořádání hackathonu ve vaší firmě? Kontaktujte nás, rádi vám poradíme.

Přihlaste se k odběru a zůstaňte s Nekorporát v kontaktu